vironasnews.gr
ΒΥΡΩΝΑΣΔΗΜΟΤΙΚΑ ΝΕΑΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Επιτυχημένη η Αιμοδοσία στον Δήμο Βύρωνα σε συνεργασία με το Γ.Ν.Α. «Η Σωτηρία»

Κοινοποίηση

Το Τμήμα Προστασίας & Προαγωγής Υγείας της Διεύθυνσης Κοινωνικής Πολιτικής & Υγείας του Δήμου Βύρωνα, σε συνεργασία με το Γ.Ν.Α. «Η Σωτηρία», ανακοινώνει με χαρά την επιτυχημένη διεξαγωγή της εθελοντικής αιμοδοσίας που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 29 Μαΐου 2024, στο Κ.Α.Π.Η. της Αγίας Τριάδας.

Η αιμοδοσία διεξήχθη με αυστηρή τήρηση όλων των πρωτοκόλλων και οδηγιών του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ), διασφαλίζοντας την ασφάλεια των εθελοντών αιμοδοτών και του υγειονομικού προσωπικού.

Εκφράζουμε την ειλικρινή μας ευγνωμοσύνη σε όλους τους εθελοντές αλλά και τους νέους αιμοδότες, για τη συμμετοχή τους. Η αφοσίωση και η γενναιοδωρία σας είναι πηγή έμπνευσης και ελπίδας για την κοινότητά μας.

Θερμές ευχαριστίες και στο προσωπικό του Τμήματος Αιμοδοσίας του Γ.Ν.Α. «Η Σωτηρία» για τον επαγγελματισμό και τη φροντίδα που επέδειξαν.

Το χώρο της αιμοδοσίας επισκέφθηκαν ο Δήμαρχος Βύρωνα κ. Σωτηρόπουλος Αλέξιος, ο οποίος συνεχάρη το προσωπικό του Γ.Ν.Α «Η Σωτηρία» και τους εργαζόμενους της Διεύθυνσης Κοινωνικής Πολιτικής & Υγείας για την άψογη διεξαγωγή της εθελοντικής αιμοδοσίας, ο Αντιδήμαρχος της Διεύθυνσης Κοινωνικής Πολιτικής & Υγείας κ. Καρακώστας Δημήτριος και η Αν. Προϊσταμένη Διεύθυνσης  Κοινωνικής Πολιτικής & Υγείας κ. Μαριλίνα Μπαδικιάν.

Η επόμενη αιμοδοσία θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη, 2 Οκτωβρίου 2024. Καλούμε όλους τους ενδιαφερόμενους να συμμετάσχουν σε αυτή την τόσο σημαντική δράση.

Η ανάγκη για αίμα είναι συνεχής και η συνεισφορά σας είναι ζωτικής σημασίας. Μοιραστείτε αυτό το μήνυμα με την κοινότητά σας και ενθαρρύνετε και εκείνους να συμμετάσχουν στις μελλοντικές αιμοδοσίες.  Δίνοντας αίμα χαρίζουμε ζωή!

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την επόμενη αιμοδοσία ή για οποιεσδήποτε ερωτήσεις σχετικά με την αιμοδοσία, μην διστάσετε να επικοινωνήσετε με το Τμήμα Προστασίας & Προαγωγής Υγείας της Διεύθυνσης Κοινωνικής Πολιτικής & Υγείας του Δήμου Βύρωνα, στα τηλέφωνα 210 7651583 και 211 1109237.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Κατώτατος μισθός: Αύξηση από την 1η Απριλίου – Πόση αύξηση θα δουν οι εργαζόμενοι στους μισθούς τους

Προκήρυξη του 10ου Πανελλήνιου διαγωνισμού λογοτεχνικής έκφρασης του Δήμου Βύρωνα

Συνελήφθη διαδηλωτής μετά από απόπειρα έξωσης στον Βύρωνα